OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2022. július 15., péntek 11:16

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. július 15., péntek (OS) - A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak

    Az elmúlt évek egyik kedvenc témája volt a kormány rezsicsökkentése. Komplett propagandaműsorokat töltöttek meg erőltetett interjúkkal, ahogyan Németh Szilárd idősekkel, családosokkal reklámozza a törvénytelen kormány vívmányát. Sőt, a közös képviselőket is számtalan esetben fenyegették büntetéssel, ha nem helyezik el a társasházak lépcsőházaiban a közösség megtakarításáról szóló kimutatásokat.

A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak. Németh Szilárd, mint rezsinövelési kormánybiztos látogassa meg ugyanúgy a nyugdíjasokat és családosokat, és számoljanak be arról, mennyivel nőttek a kiadásaik, a közös képviselők pedig függesszék ki a vitrinekbe, mennyivel többet kell fizetni a társasházaknak. A sárga csekkeken jól láthatóan tüntessék fel ugyanezeket az információkat, hogy mindenki lássa, mit tett velünk a törvénytelen kormány!

Arató Gergely

A DK frakcióvezető-helyettese


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.