2022. július 15., péntek 11:16

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. július 15., péntek (OS) - A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak

    Az elmúlt évek egyik kedvenc témája volt a kormány rezsicsökkentése. Komplett propagandaműsorokat töltöttek meg erőltetett interjúkkal, ahogyan Németh Szilárd idősekkel, családosokkal reklámozza a törvénytelen kormány vívmányát. Sőt, a közös képviselőket is számtalan esetben fenyegették büntetéssel, ha nem helyezik el a társasházak lépcsőházaiban a közösség megtakarításáról szóló kimutatásokat.

A Demokratikus Koalíció javasolja, hogy ugyanúgy tájékoztassák az embereket, mennyivel emelkedtek rezsiköltségeik, mint ahogy eddig az állítólagos csökkentésről harsogtak. Németh Szilárd, mint rezsinövelési kormánybiztos látogassa meg ugyanúgy a nyugdíjasokat és családosokat, és számoljanak be arról, mennyivel nőttek a kiadásaik, a közös képviselők pedig függesszék ki a vitrinekbe, mennyivel többet kell fizetni a társasházaknak. A sárga csekkeken jól láthatóan tüntessék fel ugyanezeket az információkat, hogy mindenki lássa, mit tett velünk a törvénytelen kormány!

Arató Gergely

A DK frakcióvezető-helyettese


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.