OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2021. október 17., vasárnap 22:33

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. október 17., vasárnap (OS) - Az LMP gratulál Márki-Zay Péternek, a miniszterelnök-jelölti előválasztás győztesének! -

    Az LMP - Magyarország Zöld Pártja gratulál Márki-Zay Péternek, a miniszterelnök-jelölti előválasztás győztesének!

Márki-Zay Péter vezetésével 2022 tavaszán közösen le fogjuk váltani a NER-t és hozzákezdünk egy új, igazságos, fenntartható, élhető ország felépítéséhez!

Sokan, sokszor mondták, hogy az előválasztás a demokrácia ünnepe – és tényleg az volt. Megmozdult az ország, idősebbek és fiatalabbak kapcsolódtak be a politikába, önkéntesek, civilek, aktivisták vettek részt az előválasztás erőt próbáló feladataiban. Dolgoztak, kopogtattak, részt vettek a szavazásokon, számolták a szavazatokat – hálás szívvel köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a sikerhez!

Felkészült politikusok fejtették ki álláspontjaikat, vitáztak és vitázhattak, mutathatták meg, hogy a vita a politika része!

Természetesen a politikai viták velejárója, hogy lehettek sértődések, lehettek összeveszések, egymásra mutogatások, de ezeken mától túl kell lépni, együtt kell működniük az ellenzéki pártoknak és civil szereplőknek, mert a közös vállalásunk neheze még hátra van.

Tavasszal le kell váltanunk az Orbán-kormányt, majd a lehető leggyorsabban meg kell kezdenünk az ország újraegyesítését és újjáépítését, a Fidesz által kiásott árkok betemetését, a rendszerbe épített csapdák hatástalanítását és végre érdemi lépéseket kell tennünk a szociális és a klímaválság kezelésére.

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.