2021. október 17., vasárnap 22:33

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. október 17., vasárnap (OS) - Az LMP gratulál Márki-Zay Péternek, a miniszterelnök-jelölti előválasztás győztesének! -

    Az LMP - Magyarország Zöld Pártja gratulál Márki-Zay Péternek, a miniszterelnök-jelölti előválasztás győztesének!

Márki-Zay Péter vezetésével 2022 tavaszán közösen le fogjuk váltani a NER-t és hozzákezdünk egy új, igazságos, fenntartható, élhető ország felépítéséhez!

Sokan, sokszor mondták, hogy az előválasztás a demokrácia ünnepe – és tényleg az volt. Megmozdult az ország, idősebbek és fiatalabbak kapcsolódtak be a politikába, önkéntesek, civilek, aktivisták vettek részt az előválasztás erőt próbáló feladataiban. Dolgoztak, kopogtattak, részt vettek a szavazásokon, számolták a szavazatokat – hálás szívvel köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a sikerhez!

Felkészült politikusok fejtették ki álláspontjaikat, vitáztak és vitázhattak, mutathatták meg, hogy a vita a politika része!

Természetesen a politikai viták velejárója, hogy lehettek sértődések, lehettek összeveszések, egymásra mutogatások, de ezeken mától túl kell lépni, együtt kell működniük az ellenzéki pártoknak és civil szereplőknek, mert a közös vállalásunk neheze még hátra van.

Tavasszal le kell váltanunk az Orbán-kormányt, majd a lehető leggyorsabban meg kell kezdenünk az ország újraegyesítését és újjáépítését, a Fidesz által kiásott árkok betemetését, a rendszerbe épített csapdák hatástalanítását és végre érdemi lépéseket kell tennünk a szociális és a klímaválság kezelésére.

     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.