OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2024. április 13., szombat 11:39

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 13., szombat (OS) - Üzenet a főpolgármester-jelölteknek

    Az ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM határozottan felszólítja a vezető politikai pártok főpolgármester-jelöltjeit, hogy azonnal hagyják abba az álszent, mocskos, hazug, félrevezető és képmutató kampányukat, amelyekkel csupán megtévesztik a magyar embert és választópolgárokat. A múltban már eléggé tapasztalhattuk, hogy milyen módon vezették félre az embereket saját politikai érdekeik miatt.

"Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt"

Itt az ideje, hogy a politikusok felvállalják az emberiességüket és gerincüket, bemutassák az embereknek valódi énjüket. Ez a legalapvetőbb, amivel tartoznak a magyar nemzetnek és a választópolgároknak, különösen annak fényében, hogy milyen múlttal, politikai háttérrel és ideológiával rendelkeznek.
Úgy véljük, hogy április 15-ig, 19:00-ig bőven elegendő idő van arra, hogy az igazságot önmagukról a polgárok elé tárják. Ellenkező esetben az ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM nem késlekedik majd a nyilvánosság előtt való leleplezéssel, és szívesen fogadja a sajtó képviselőit is.
     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.