2024. április 13., szombat 11:39

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 13., szombat (OS) - Üzenet a főpolgármester-jelölteknek

    Az ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM határozottan felszólítja a vezető politikai pártok főpolgármester-jelöltjeit, hogy azonnal hagyják abba az álszent, mocskos, hazug, félrevezető és képmutató kampányukat, amelyekkel csupán megtévesztik a magyar embert és választópolgárokat. A múltban már eléggé tapasztalhattuk, hogy milyen módon vezették félre az embereket saját politikai érdekeik miatt.

"Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt"

Itt az ideje, hogy a politikusok felvállalják az emberiességüket és gerincüket, bemutassák az embereknek valódi énjüket. Ez a legalapvetőbb, amivel tartoznak a magyar nemzetnek és a választópolgároknak, különösen annak fényében, hogy milyen múlttal, politikai háttérrel és ideológiával rendelkeznek.
Úgy véljük, hogy április 15-ig, 19:00-ig bőven elegendő idő van arra, hogy az igazságot önmagukról a polgárok elé tárják. Ellenkező esetben az ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM nem késlekedik majd a nyilvánosság előtt való leleplezéssel, és szívesen fogadja a sajtó képviselőit is.
     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.