OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2024. január 15., hétfő 02:47

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 15., hétfő (OS) -

    "Passzold vissza, Tesó!" – 2023 végére már 8 tonnánál jár a kampány eredménye!

Az 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban, 2023 év végére a visszagyűjtött mobiltelefonok mennyisége: 130 gyűjtőponton 1800 kg.
A szervezők elégedettek az eredménnyel köszönik a gyűjtésben résztvevők munkáját!

Ötödik éve tart a "Passzold vissza, Tesó!" elnevezésű, használt mobiltelefon visszagyűjtő kampány, amelyet a Jane Goodall Intézet, a KÖVET Egyesület az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet közösen hirdetett meg. Számos, a gyűjtésben résztvevő szervezet belső kommunikációs kampányt, szemléletformáló eseményeket, előadásokat szervezett, így tudták aktívan mozgósítani a közösségüket, hogy minél több mobiltelefont adjanak le a gyűjtődobozokba.

A kampányban résztvevő legeredményesebb nagyvállalat Csimpánz Örökbefogadást kap ajándékba az Intézet programjának keretében.
A legjobban teljesítő KKV, intézmény, oktatási intézmény, valamint a különdíjas szemléletformáló szakmai előadást kapnak ajándékba “Mobiltelefonokkal a gorillákért" címmel a Jane Goodall Intézet előadásában, valamint a Nagyvállalat és a KKV kategóriák győztesei egy-egy Zöld Iroda – Zöld Rendezvény Minősítés előadást a KÖVET Egyesület szervezésében.

Oktatási intézmény kategóriában a Szegedi Eötvös József Gimnázium és Általános Iskola, a közintézményként a Széchenyi István Városi Könyvtár, Sopron nyert.
A gyulai Implom József Általános Iskola nyerte a legötletesebb gyűjtődoboz elkészítéséért a különdíjat.
     Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.