2024. január 15., hétfő 02:47

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. január 15., hétfő (OS) -

    "Passzold vissza, Tesó!" – 2023 végére már 8 tonnánál jár a kampány eredménye!

Az 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban, 2023 év végére a visszagyűjtött mobiltelefonok mennyisége: 130 gyűjtőponton 1800 kg.
A szervezők elégedettek az eredménnyel köszönik a gyűjtésben résztvevők munkáját!

Ötödik éve tart a "Passzold vissza, Tesó!" elnevezésű, használt mobiltelefon visszagyűjtő kampány, amelyet a Jane Goodall Intézet, a KÖVET Egyesület az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet közösen hirdetett meg. Számos, a gyűjtésben résztvevő szervezet belső kommunikációs kampányt, szemléletformáló eseményeket, előadásokat szervezett, így tudták aktívan mozgósítani a közösségüket, hogy minél több mobiltelefont adjanak le a gyűjtődobozokba.

A kampányban résztvevő legeredményesebb nagyvállalat Csimpánz Örökbefogadást kap ajándékba az Intézet programjának keretében.
A legjobban teljesítő KKV, intézmény, oktatási intézmény, valamint a különdíjas szemléletformáló szakmai előadást kapnak ajándékba “Mobiltelefonokkal a gorillákért" címmel a Jane Goodall Intézet előadásában, valamint a Nagyvállalat és a KKV kategóriák győztesei egy-egy Zöld Iroda – Zöld Rendezvény Minősítés előadást a KÖVET Egyesület szervezésében.

Oktatási intézmény kategóriában a Szegedi Eötvös József Gimnázium és Általános Iskola, a közintézményként a Széchenyi István Városi Könyvtár, Sopron nyert.
A gyulai Implom József Általános Iskola nyerte a legötletesebb gyűjtődoboz elkészítéséért a különdíjat.
     Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.