OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2023. december 22., péntek 10:54

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. december 22., péntek (OS) - 2024-ben 21. alkalommal rendezik meg az Európai Unió tagállamaiban és a világon, így hazánkban is a Biztonságos Internet Napot (SID). A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által üzemeltetett magyar Safer Internet Center társasjáték-készítő pályázatot hirdet az eseményhez kapcsolódva gyerekek számára. A pályázat célja, hogy a fiatalok olyan társasjátékokat alkossanak, amelyekkel – az online világban megélt dilemmák, vagy az itt szerzett tapasztalataik hatására – újító és kísérletező módon reflektálnak az őket, kortársaikat, illetve a társadalmat érintő jelenségekre.

        A pályázat benyújtásának módja:
     Pályázni elektronikusan lehet. Az érvényes pályázatnak tartalmaznia kell egy videót, amely bemutatja a játék kellékeit (pl. tábla, bábuk stb.), valamint egy szövegfájlt, a játékszabályok leírásával.  A videó maximum 5 perc hosszúságú lehet, melynek linkjét (pl.: Drive, YouTube), valamint a szöveges fájlt erre a címre küldjék el: sid2024@gyermekmento.hu.
Beküldési határidő: 2024. január 7., éjfél
     Az érvényes pályázathoz el kell készíteni mind a játékhoz szükséges kellékeket, mind a játékszabályt. Pályázni minimum 3, maximum 5 fős csoportokban lehet; a játékok anyaghasználatára nincs megkötés, így szabadon használható a társasjáték elkészítéséhez pl. fa, papír, újrafelhasznált műanyag, vagy a természetben található termések stb.

     Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.