2023. december 22., péntek 10:54

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. december 22., péntek (OS) - 2024-ben 21. alkalommal rendezik meg az Európai Unió tagállamaiban és a világon, így hazánkban is a Biztonságos Internet Napot (SID). A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által üzemeltetett magyar Safer Internet Center társasjáték-készítő pályázatot hirdet az eseményhez kapcsolódva gyerekek számára. A pályázat célja, hogy a fiatalok olyan társasjátékokat alkossanak, amelyekkel – az online világban megélt dilemmák, vagy az itt szerzett tapasztalataik hatására – újító és kísérletező módon reflektálnak az őket, kortársaikat, illetve a társadalmat érintő jelenségekre.

        A pályázat benyújtásának módja:
     Pályázni elektronikusan lehet. Az érvényes pályázatnak tartalmaznia kell egy videót, amely bemutatja a játék kellékeit (pl. tábla, bábuk stb.), valamint egy szövegfájlt, a játékszabályok leírásával.  A videó maximum 5 perc hosszúságú lehet, melynek linkjét (pl.: Drive, YouTube), valamint a szöveges fájlt erre a címre küldjék el: sid2024@gyermekmento.hu.
Beküldési határidő: 2024. január 7., éjfél
     Az érvényes pályázathoz el kell készíteni mind a játékhoz szükséges kellékeket, mind a játékszabályt. Pályázni minimum 3, maximum 5 fős csoportokban lehet; a játékok anyaghasználatára nincs megkötés, így szabadon használható a társasjáték elkészítéséhez pl. fa, papír, újrafelhasznált műanyag, vagy a természetben található termések stb.

     Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.