OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2023. december 7., csütörtök 15:45

A Demokratikus Koalíció közleménye (4. rész)
    Budapest, 2023. december 7., csütörtök (OS) - Dobrev Klára: A kormányváltás után új alkotmányt adunk az országnak

    A fideszes maffia jellegű bűncselekmények kapcsán pedig bevezetik a vádalku intézményét, hogy ne a hierarchia legalján állók vigyék el a balhét.

Az árnyék-miniszterelnök helyettese azzal folytatta, hogy újra, hivatalosan is állami feladattá fogják tenni a végrehajtást, amelyben az állam vállalja a felelősséget minden egyes végrehajtásért. Mert Molnár Csaba szerint a Schadl-féle alakokat a közelébe sem lett volna szabad engedni ilyen fontos közügyeknek, ezért nem fogják eltűrni, hogy maffiózók nyerészkedjenek azon, amikor családok mennek tönkre és egy élet munkája vész a semmibe.

Molnár Csaba végül arról beszélt, hogy az elmúlt évek gazdaságpolitikai gyakorlata, amely szerint minél olcsóbb a magyar munkaerő, az annál jobb a gazdaságnak, megbukott. Éppen ezért meg fogják erősíteni a szakszervezeteket, mert Molnár Csaba szerint éppen a munkahelyükön gürcölő magyarok érdeke, hogy legyen erős érdekképviseletük, ezért a szakszervezeteket széles jogkörrel és az ezek ellátásához szükséges forrásokkal fogják ellátni.

Arató Gergely kormányprogramért felelős árnyékminiszter arról beszélt, hogy a szociáldemokrata kormány a civil világgal együttműködve fogja felépíteni az emberek államát a kormányváltás után, majd bemutatta az Árnyékkormány civil programját.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.