OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. december 7., szerda 11:32

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. december 7., szerda (OS) - Az állam ne nyerészkedjen a magasabb üzemanyagárakon! – az MSZP áfacsökkentést követel

    És kedden éjszaka is hazudtak, mert Gulyás Gergely állításával szemben nem az uniós szankciók miatt emeli meg a kormány benzin árát, mivel Magyarország az olajimporttal kapcsolatos szankciók alól mentességet kapott.

Hazudott akkor is a kormány, amikor azt ígérték, hogy év végéig marad a 480 forintos benzin és gázolaj, ráadásul még november 29-én, egy hete is azt állították, hogy nincs gond az ellátással.

A Fidesz és a kormány hazugságokon alapuló, dilettáns döntései évtizedek óta nem látott helyzetet eredményeztek az áruhiánnyal, amely veszélybe sodorta a közszolgáltatások ellátását (mentők, rendőrök, tűzoltók üzemanyaghoz jutásának nehézségei), veszélybe sodort közlekedési, fuvarozási, logisztikai cégeket, pánikot okozott az autósok körében.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.