2022. december 7., szerda 11:32

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. december 7., szerda (OS) - Az állam ne nyerészkedjen a magasabb üzemanyagárakon! – az MSZP áfacsökkentést követel

    És kedden éjszaka is hazudtak, mert Gulyás Gergely állításával szemben nem az uniós szankciók miatt emeli meg a kormány benzin árát, mivel Magyarország az olajimporttal kapcsolatos szankciók alól mentességet kapott.

Hazudott akkor is a kormány, amikor azt ígérték, hogy év végéig marad a 480 forintos benzin és gázolaj, ráadásul még november 29-én, egy hete is azt állították, hogy nincs gond az ellátással.

A Fidesz és a kormány hazugságokon alapuló, dilettáns döntései évtizedek óta nem látott helyzetet eredményeztek az áruhiánnyal, amely veszélybe sodorta a közszolgáltatások ellátását (mentők, rendőrök, tűzoltók üzemanyaghoz jutásának nehézségei), veszélybe sodort közlekedési, fuvarozási, logisztikai cégeket, pánikot okozott az autósok körében.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.