OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. december 5., hétfő 10:42

A Bátor Tábor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. december 5., hétfő (OS) - Önkéntes unikornisok és békák vonultak Budapesten. A Bátor Tábor Alapítvány jelmezes felvonulással mutatta meg: az önkéntesség mindenkinek jól álLátványos jelmezes felvonulást szervezett a Bátor Tábor Alapítvány Budapesten, az önkéntesség ENSZ világnapja alkalmából. Az összejövetelen az Alapítvány elkötelezett önkéntesei mutatták be az évről évre több ezer gyermek arcára mosolyt csaló tábori jelmezeket és a különleges tábortáncokat. Az akcióval az önkéntesség jelentőségére hívták fel a figyelmet.

    Milyen jó, hogy ma is mosolyogsz! Neked is jól áll az önkéntesség! – ilyen és ehhez hasonló feliratú kártyákat és kedves matricákat osztogattak unikornisok, tigrisek és hercegnők vasárnap Budapest belvárosában: a Bátor Tábor Alapítvány közel 60 önkéntese az ENSZ által alapított, decemberi 5-i önkéntesség világnapja alkalmából az önkéntesség társadalmi fontosságára hívta fel a figyelmet
"Szeretnénk megmutatni, hogy az önkéntesség - amellett, hogy társadalmilag nagyon fontos - egy erős közösségélményt is ad. Aki önkéntes, megtapasztalhatja azt az erőt, amikor egy nagy csoport dolgozik egy közös célért – a Bátor Táborban a gyerekekért. Az élmény, hogy ők maguk gyógyító hatással lehetnek egy beteg gyerek életére, sokáig elkíséri őket. Felemelő látni azt, hogy önkénteseink, a Cimborák életében milyen fontos helyet tölt be a Bátor Tábor. Sokan mondják, hogy olyan élményekkel és tanulságokkal gazdagodnak itt, mint kevés más helyen" - foglalta össze az önkéntesek szerepét Simon Gellért, a Bátor Tábor Alapítvány önkénteskoordinátora.
    
     Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.