2022. december 5., hétfő 10:42

A Bátor Tábor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. december 5., hétfő (OS) - Önkéntes unikornisok és békák vonultak Budapesten. A Bátor Tábor Alapítvány jelmezes felvonulással mutatta meg: az önkéntesség mindenkinek jól álLátványos jelmezes felvonulást szervezett a Bátor Tábor Alapítvány Budapesten, az önkéntesség ENSZ világnapja alkalmából. Az összejövetelen az Alapítvány elkötelezett önkéntesei mutatták be az évről évre több ezer gyermek arcára mosolyt csaló tábori jelmezeket és a különleges tábortáncokat. Az akcióval az önkéntesség jelentőségére hívták fel a figyelmet.

    Milyen jó, hogy ma is mosolyogsz! Neked is jól áll az önkéntesség! – ilyen és ehhez hasonló feliratú kártyákat és kedves matricákat osztogattak unikornisok, tigrisek és hercegnők vasárnap Budapest belvárosában: a Bátor Tábor Alapítvány közel 60 önkéntese az ENSZ által alapított, decemberi 5-i önkéntesség világnapja alkalmából az önkéntesség társadalmi fontosságára hívta fel a figyelmet
"Szeretnénk megmutatni, hogy az önkéntesség - amellett, hogy társadalmilag nagyon fontos - egy erős közösségélményt is ad. Aki önkéntes, megtapasztalhatja azt az erőt, amikor egy nagy csoport dolgozik egy közös célért – a Bátor Táborban a gyerekekért. Az élmény, hogy ők maguk gyógyító hatással lehetnek egy beteg gyerek életére, sokáig elkíséri őket. Felemelő látni azt, hogy önkénteseink, a Cimborák életében milyen fontos helyet tölt be a Bátor Tábor. Sokan mondják, hogy olyan élményekkel és tanulságokkal gazdagodnak itt, mint kevés más helyen" - foglalta össze az önkéntesek szerepét Simon Gellért, a Bátor Tábor Alapítvány önkénteskoordinátora.
    
     Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.