OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2021. január 24., vasárnap 00:05

A Magyar Filmoperatőrök Egyesülete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 23., szombat (OS) -

    A Magyar Filmoperatőrök Egyesülete számára fontos a magyar kultúra értékeinek megőrzése, a magyar filmművészet hagyományainak életben tartása és azokhoz méltó, új utak keresése.
Emellett az egyesület szándéka, hogy a nemzetközi filmművészet része és alakítója legyen.

Az egyesület elnökének Szabó Gábort, az elnökség további tagjainak Gózon Franciscót és Kardos Sándort választották, tiszteletbeli elnöknek pedig Ragályi Elemért kérték fel. A választmányt az elnökségen túl Babos Tamás, B. Marton Frigyes, Buk Miklós, Csepeli Eszter, Erdély Mátyás, Garas Dániel, Gulyás Buda, Herbai Máté, Rév Marcell és Seregi László alkotják.

A HCA további tagjai: Andor Tamás, Csukás Sándor, Dobos Tamás, Dobóczi Balázs, Fillenz Ádám, Grünwalsky Ferenc, Győri Márk, Juhász Imre, Kende János, Maly Róbert, Marosi Gábor, Márk Iván, Márton Balázs, Máthé Tibor, Medvigy Gábor, Miklauzic Márton, Pados Gyula, Pap Ferenc, Pohárnok Gergely, Rák József, Reich Dániel, Réder György, Szatmári Péter, Szecsanov Martin, Tóth Evelin Judit, Tóth Widamon Máté, Tóth Zsolt, Vecsernyés János.

A HCA nyitott szervezet; a jövőben folyamatosan bővíteni fogják azokkal, akik szakmai munkájukkal, eredményeikkel bizonyították, hogy a legkiválóbb filmoperatőrök között van a helyük.

A jelenlegi tagok legfontosabb filmjeinek listája megtekinthető a HCA honlapján, valamint a szervezettel kapcsolatban további információ kérhető az info@hca.camera e-mail címen.

     Kiadó: Magyar Filmoperatőrök Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.