2024. április 26., péntek 14:28

A Civil út Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2024. április 26., péntek (OS) -

    Szebényi Dániel, aki a program zenei producereként vitte végig a képzést, a záróeseményen kiemelte: “Sikerült megteremteni a mentorált fiatalokkal egy folyamatos fókuszállapotot. Azt éreztem nagy győzelemnek, hogy már a legeslegelső perctől kezdve, amikor először találkoztunk személyesen a mentoráláskor, mindenki folyamatosan figyelt, és azért volt ott, hogy fejlődjön, és haladjunk előre a dolgokkal. Így elindult egy organikus folyamat, amiben jó volt benne élni, és sosem fogom elfelejteni, amikor először hallottunk Annával egyben a mentoráltak dalait."
A mentoráltak a három hónapos zenei képzés során gyakorlati órákon és workshopokon nyertek betekintést a dalszövegírás fortélyaiba, a dalszerzés alapvetéseibe, majd kezdtek közös dalszerzésbe. Az időszak alatt havi támogatást kaptak az alapítványtól, a program végén stúdióban vették fel a dalokat, majd a két saját szerzeményhez videóklipet is forgattak.

A programot szervező Civilút Alapítvány kuratóriumi elnöke, Vári Attila kiemelte, a  Varázsceruza - Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával című programot folytatják, és a zene mellett a képzőművészeti terület kap a jövőben kiemelt szerepet. Az elnök az alapítvány operatív igazgatójával, Vezér Tamással adta át a záróeseményen a mentoráltak számára a bizonyítványt, amiért a képzést sikeresen vitték végig, és fejezték azt be.

     Kiadó: Civil út Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.