2024. április 26., péntek 14:27

A Civil út Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 26., péntek (OS) - Márti emlékét őrzi az Anna and the Barbies együttes híres dala, ami múlt év szeptemberétől a fogyatékosügyet és a tehetséggondozást együttesen felkarolva került újra feldolgozásra négy fiatal zenei tehetség által a Civilút Alapítvány gondozásában.

    A Magyar Zene Házában mutatta be a program záróeseményén tehetségét az a négy fiatal mentorált, akik lehetőséget kaptak tehetséggondozásra a Civilút Alapítványtól. Az eseményen a program kreatívigazgatója, Megyeri Gabriella ismertette az elért eredményeket és a program kitűzött céljait: “A program célja az volt, hogy a kultúrán, azon belül is a zenén keresztül szólítsa meg a többségi társadalmat üzenetével: a sors nem válogat, de a tehetség sem. A zenében nincs fogyatékosság, csak zenész van és közönség, közösség teremtődik és közös élmény. Nem hagyományos módon építkeztünk, mert a klasszikus gyűjtési akciókon kívül idén a fenntarthatóság vált kiemelt szemponttá. A többségi társadalmat sikeresen értük el, hiszen csak online a mentoráltakról és a programról szóló rövid videók organikusan több mint 1 400 000 megtekintést értek el, ami egy óriási szám, hiszen nem volt ilyen jellegű előzményünk."

     Kiadó: Civil út Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.