2024. április 26., péntek 10:46

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2024. április 26., péntek (OS) - Róna Péter: Nem hagyom magára a devizakárosultakat sem!

    A devizahitelezés vírusa megfertőzte a térség számos országát. Kivétel nélkül mindegyik megoldotta a problémát, elkerülte a tragédiát, amit ez a hibás termék okozott. Mi nem. A Gyurcsány- és a Fidesz-kormány egyaránt a bankok mellé állt, és hamis "megoldásokkal" vezette félre a magyar nemzetet.

A kár persze óriási, a véget nem érő és megszámlálhatatlan személyes és családi tragédiák politikai következménye az, hogy a magyar társadalom elvesztette a hitét a demokráciában, nem hiszi, hogy politikai vezetőink képesek lennének őket megvédeni. Ezért is vállaltam az európai parlamenti választásokon való listavezetést, hogy visszaadjam a magyar emberek hitét a valódi képviseletükben.

A devizahitelezés egy történelmi méretű seb a magyar társadalom testén. Ideje, hogy a Kúria ezt belássa, és jurátusi csűrés-csavarás helyett szembenézzen a lényeggel: tegyen igazságos pontot ennek a tragikus történetnek a végére!


     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.