2024. április 25., csütörtök 15:40

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 25., csütörtök (OS) - A CÖF-CÖKA mindig is elfogadta, hogy az egészséges nemzeti érdekeket képviselő ellenzéki pártok a klasszikus demokrácia szerves részének tekintendők.

    Az Európai Parlamentben azonban példátlanul, az ellenzéki pártok a Momentum kezdeményezésére, Donáth Anna előterjesztésével elfogadtatta, hogy a Magyarországnak járó pénzeket továbbra se fizessék ki, sőt, amit kifizettek, azt is kérjék vissza.  

Az ellenzéki pártok a momentumosok szorgos aknamunkájával évek óta arra használják képviselői mandátumukat, hogy a magyar embereknek minél nagyobb kárt okozva politikai érdekből támadják legitim kormányunkat, és a vitathatatlan demokráciában élő választópolgáraink érdekeit.

Üzenjük Donáth Annának és Cseh Katalinnak, forduljanak 180 fokot és kérdezzék meg azokat, akik nekik bizalmat szavazva küldték őket az Unióba. A kérdés: az Uniótól járó pénztámogatásaink elleni folyamatos munkálkodásukat helyeslik-e? Igen vagy nem!

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.