2024. április 17., szerda 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - A DK bemutatja Jószai Attila poligráfos vizsgálatának eredményét - Bebizonyosodott, hogy Nagy János hazudott Magyar Péter színpadán

    Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt állította Magyar Péter április 6-i tüntetésén a színpadon, hogy Jószai Attila, a DK szigetszentmiklósi képviselője gyakran látogatja Kövér Lászlót a helyi házában. A DK ezt azonnal cáfolta, és a hazug állítása miatt be is pereltük Nagy Jánost. Jószai Attila azt is vállalta, hogy poligráfos vizsgálatnak veti alá magát, hogy a hazugságvizsgálat cáfolja Nagy állításait. A független, budapesti magánvállalkozás által elvégzett vizsgálat során a következő kérdéseket tették fel Jószai Attilának:

- járt-e valaha Kövér László házában?

- tárgyalt vagy egyeztetett-e valaha személyesen Kövér Lászlóval?

- telefonon vagy interneten keresztül szóban, kapcsolatba lépett-e Kövér Lászlóval?

- akár egyszer is írásban, hagyományos vagy digitális formában kommunikált-e Kövér Lászlóval?

Jószai Attila mind a négy kérdésre nemmel válaszolt, a hazugságvizsgálat eredményét megállapító hivatalos szakvélemény szerint pedig "a poligráfos hazugságvizsgálat során regisztrált fiziológiai változások alapján Jószai Attila egyik releváns kérdésre sem adott megtévesztő választ", azaz a DK képviselője igazat mondott mind a négy kérdés esetén.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.