2024. április 9., kedd 17:17

A Mindenki Magyarországa Néppárt közleménye
    Budapest, 2024. április 9., kedd (OS) - Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke elfogadta Deutsch Tamás vitára hívását

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-listavezetője és a párt elnöke elfogadta Deutsch Tamás vitára való felhívását. A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke leszögezte: a fideszes politikus megszólításában ugyan nem érezte, hogy az neki is szólna, hiszen keresztény emberként sosem támogatott háborút, és nem tartja magát baloldalinak, de mivel mindig is a konstruktív, építő vita pártján állt, ezért elfogadja Deutsch Tamás felhívását, amennyiben az élő közvetítéssel és független műsorvezetővel valósul meg, kizárva annak lehetőségét, hogy később manipulálják a felvételeket.

Kiadó: Mindenki Magyarországa Néppárt