2023. december 22., péntek 12:00

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. december 22., péntek (OS) - "Tudástermekkel" bővültek az iskolák - A Klebelsberg Központ az EFOP-4.1.11-21-2021-00001 azonosítószámú, "Okostanterem, az állami fenntartású köznevelési intézmények digitális tanulást segítő tereinek fejlesztése" című projektben közel hétmilliárd forintból alakított ki a konvergencia régiókban található kedvezményezett járásokban működő állami fenntartású köznevelési intézményekben 180 okostantermet.

        A termekbe olyan bútorzatot helyeztünk el, amelyek lehetővé teszik, hogy rendkívül rövid idő alatt átvariálható legyen a terem berendezése, ami így alkalmas lehet az egyéni, a páros, illetve a csoportmunkák elvégzésére is. A projektben így egységes állapotú – de eltérő színvilágú – és felszereltségű okostantermeket hoztunk létre, amelyek segítik a gyermekek fejlődését. A modern digitális eszközökkel, és azok rendszerbe foglalását lehetővé tévő kollaborációs terek igazi "tudásteremmé" válnak, amelyben nemcsak minden adott az oktató-nevelő munkára, de ahol élmény tanulni és tanítani.
     Projekt megnevezése: Okostanterem, az állami fenntartású köznevelési intézmények digitális tanulást segítő tereinek fejlesztése Projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.11-21-2021-00001 Szerződött támogatás összege: 6.994.312.000,- Ft Támogatás mértéke: 100% Megvalósítás időtartama: 2022. március 01. - 2023. december 22. Kedvezményezett neve: Klebelsberg Központ

     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.