2023. január 27., péntek 18:00

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. január 27., péntek (OS) - 2023. február elején Manipulity címmel szervezi meg a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület a 13. KÖSZI Téli berek évindító napok nevű programsorozatot. Az esemény témáját adó manipulációhoz kapcsolódó színes programok és interaktív előadások várják a fiatal felnőtteket.

Az alábbi előadások várnak a résztvevőkre:
Kőszeghy Miklós, a PPKE BTK tudományos és kutatási dékánhelyettese: Befolyásolás a Bibliában
Kulcsár Krisztina, coach és mentális segítő: A NEM-et mondás művészete
Papp János Tamás, a PPKE JÁK oktatója: Átok vagy áldás? A közösségi média hatása a társadalmi diskurzusokra
Vitári Zsolt, a PTE BTK intézetvezető egyetemi docense: Propaganda és manipuláció az európai totális diktatúrákban
Zacher Gábor toxikológus főorvos: Addiktív szerek befolyásolása – Mindennapi függőségeink

A résztvevők kipróbálhatják a Manipulity társasjátékot, együtt vesézhetik ki a "The Social Dilemma" című filmben felvetett gondolatokat, a zenés áhítatok és a "Nikodémusok órája" névre keresztelt program keretében pedig elmélyedhetnek a manipuláció témakörében.

Az esemény záróakkordját Rihay Szabolcs áhítata adja a 101. KÖSZI Megálló istentisztelet során.

A részletes programért keresse fel a KÖSZI Egyesület honlapját. Személyes tájékoztatásért keresse Mitrovics Hannát: +36 20 361 7056.

Kiadó: Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület