2022. december 5., hétfő 16:51

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye
    Budapest, 2022. december 5., hétfő (OS) - Szalay Imre nyerte el 2022-ben a Project Management Institute (PMI) által meghirdetett, nemzetközi "PMI Eric Jenett Person of the Year Award" díjat!

    A PMI "Eric Jenett Person of the Year Award" nemzetközi díj több mint 23 éves múltra tekint vissza, amelyet a PMI 1998-ban alapított. Az "Eric Jenett Person of the Year Award" olyan személyt ismer el és díjaz, aki kiemelkedően hozzájárult a projektmenedzsment szakmához vagy annak gyakorlati megvalósításához, fejlesztéséhez.

A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben határozott úgy, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest "Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat".

Szalay Imre jelölését továbbítottuk a 2022-es nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award-ra, ahol nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki a két nyertest. Szalay Imre a nemzetközi PMI Eric Jenett Person of the Year Award, a legrangosabb egyéni PMI szakmai díjat nyerte el.

A díjat Szalay Imre távollétében, Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesület elnök vette át az Amerikai Egyesült Államokban, a PMI szervezésében megvalósuló PMI Global Summit 2022 konferencián, Las Vegasban 2022. december 2-án.

További információ:
Kremmer László MBA, CLC, PMP®
Egyesület Elnök
PMI Budapest, Magyar Tagozat
E-mail: kremmer.laszlo@pmi.hu

     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.