2022. december 2., péntek 20:58

A Magyar E-sport Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. december 2., péntek (OS) -

    "Büszkén mondhatom el, hogy a Magyar E-sport Válogatottnak két játékban – a Counter-Strike: Global Offensive és a Tekken 7 versenyben is sikerült biztosítania a 2022-es világbajnokságon való részvételt az erős nemzetközi mezőnyben. Külön örömöt jelent számunkra, hogy mindez tovább gyarapítja azoknak az eredményeinknek a sorát, amelyeket az elmúlt években értünk el. Idén ünnepli ugyanis ötödik születésnapját a Magyar E-sport Szövetség, kettő esztendeje hívtuk életre a Magyar E-sport Válogatottat, amelynek gerincét a négy éve rendszeresen futó versenyeink – a TippmixPro CS:GO Masters és a K&H MNEB – top csapatai adják. Igyekeztünk minden támogatást megadni a válogatottak számára: az utóbbi hónapok intenzív, a többi között edzőtáborban végzett felkészülése után izgatottan várjuk a csoportmérkőzéseket" – nyilatkozta Biró Balázs, a HUNESZ elnöke Balin.

A Magyar E-sport Válogatott CS:GO-csapatában Fercsák "Coolio" András, Hegedűs "Shitfzzz" Armand, Homoki "Aaron" Áron, Sánta "Flasi" Bence és Török "MSN" Norbert lép a virtuális küzdőtérre, míg Tekken 7-ben Ambrus "Genzo" Zoltán Andrásnak szurkolhatunk.

     Kiadó: Magyar E-sport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.