2022. július 14., csütörtök 17:04

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. július 14., csütörtök (OS) - A kata után a rezsicsökkentést bontják le Orbánék

    A megszorítások kormánya a kata után a rezsicsökkentést végzi ki. A választási kampányban a Fidesz részéről folyamatosan azt hazudták, hogy megvédik a rezsicsökkentést, amelyet az ellenzék felszámolna. Ehelyett most a szeptemberi iskolakezdéssel egyidőben olyan rezsiszámlák érkeznek majd a magyar családok postaládájába, amire még rémálmukban sem gondoltak.

A kormány elhibázott és korrupt gazdaságpolitikája miatt már most is egekben van az alapvető élelmiszerek ára, és soha nem látott mélypontra került a forint, miközben a bérek – a miniszterelnökét és az államtitkárokét leszámítva – nem nőttek. Ebben a válságos időszakban a villany- és gázszámla jelentős emelkedésével padlóra küld a kormány számos családot és vállalkozást. És persze a megnövekedett rezsiárak miatt minden terméknek és szolgáltatásnak felmegy az ára újra, nem is kis mértékben.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rendkívüli helyzetben is a magyar emberek érdekét tartja szem előtt, ezért az alábbi konkrét intézkedéseket javasolja:

- A gázhoz hasonlóan a villanyáramnál is támogassák a családokat, vagyis az eltartott gyermekek száma a villanyszámlánál is jelentkezzen!

- A kata felszámolása miatti bevételkieséstől szenvedő háztartásokat, családokat is segítse az állam!

- A magyar kisvállalkozóknak is járjon a rezsivédelem!

- Az otthoni munkát végzők számára magasabb fogyasztási határt állapítsanak meg!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.