2020. augusztus 11., kedd 10:41

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 11., kedd (OS) - Ha fociról van szó, a Fidesz-kormány magasról tesz a magyarok egészségére és érdekeire - Tiltakozunk a szerb foci Magyarországra költöztetése ellen!

    Egy szerb portál értesülései szerint augusztusban és szeptemberben Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott, mivel Szerbia koronavírus-járvány szempontból kockázatosnak minősül. További értesülések szerint  az európai kupaporondon érdekelt szerb klubcsapatok is Magyarországra költözhetnek.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz-kormánynak kötelessége lenne mindent megtenni a magyarok védelmének érdekében, és megakadályozni a kockázatot jelentő focimeccsek megrendezését. Szerbia jelen pillanatban “sárga" minősítésű ország, és az ottani kormány mindent megtesz, hogy vigyázzanak az emberekre, ezzel szemben a magyar kormánynak fontosabb a foci, mint a magyarok egészsége. Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk ezt a felelőtlenséget, és úgy véljük, a magyar kormánynak a focisták érdekei helyett a magyarok érdekeit kellene végre képviselni.

Barkóczi Balázs

A DK szóvivője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.