2019. december 13., péntek 17:58

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye
    Budapest, 2019. december 13., péntek (OS) - 800 óbudai lakost érintő segélyakciót rendez humanitárius szervezetünk. Az étel- és élelmiszeradománnyal a téli extra kiadások jelentette terhek csökkentése a cél.

    A 3. kerületben, már több mint 10 éve mindig az ünnepek előtti hetekben szervezik meg a segélyakciót. A program során 900 adag ünnepi ebédet és 800 élelmiszercsomagot osztanak ki az érkezőknek. A csomagban az ellátottak olyan tartós élelmiszereket vihetnek haza, amelyekből akár hetekig tudnak főzni, és olyan finomságokat kapnak, amely a legtöbb család asztalán ritkaságnak számít. A vendégeket az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ invitálja meg. Az együttműködésen alapuló programon részt vesz dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat polgármestere, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mozgó orvosi rendelője.

Az Ételt az Életért Alapítvány minden hétköznap oszt meleg ételt a kerületben. Az óbudai családsegítő projekt egy mintaprogramnak indult, ez volt a fővárosban az első olyan kerület, ahol a családsegítővel együttműködve érték el a nélkülözőket, akiknek a napi ételadomány a fennmaradásért és a lakásvesztés ellen folytatott küzdelem során kapaszkodót jelent. A növekvő lakhatási kiadások mellett láthatóan sok családnak jelent gondot, hogy egészséges és elégséges étel kerüljön az asztalra, ebben kíván segítséget és támaszt nyújtani az élelmezési program.

https://krisna.hu/2019/adventobudan/
https://krisna.hu/2019/december-24-26-etelt-az-eletert-karacsonyi-szeretetlakoma/

     Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.