2019. december 13., péntek 15:41

A Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) közleménye
    Budapest, 2019. december 13., péntek (OS) - December végéig utcára kerülhetnek a MAZSISZEM iratai, könyve, tárgyai! Az Emlékbizottság székhelye az alapítás óta (14 éve) Erzsébetvárosban van. Az évek során többször is pályázatunk, kértünk helységet, hogy egyedülálló kulturális tevékenységeinket méltóképpen tudjunk folytatni.

    A Bp. VII. ker. Rákóczi út 74-76. számú Társasháztól vagyis az SZ&S GROUP Kft.-től bérelünk az 5. emeleten található tetőtéri előtérből nyíló 10.58 nm-es mosókonyhát. Közel 1 év után megvásárolták és egy néhány m-re lévő kisebb, rosszabb állapotú poros koszos helységbe kellett átpakolnunk, ahol világítás és zárható ajtó sem volt. Ígéret ellenére máig csak egy rács lett felszerelve.
A körülötte lévő felújítások miatt is felhalmozódó sok por, kosz, mind a mai napig káros hatással van a tárolandó dolgainkra és az emberi szervezetre egyaránt.
Többször személyesen levélben jeleztük a közös képviselőnek is a méltatlan körülményt. A szerződés az első viszonylag elfogadható helységről szólt. Közben a bérleti díjat is megemelték.
Ősszel szóban azt mondták, ha nem tetszik el lehet menni. Most megírták, hogy dec. 31-ig pakoljunk ki, ami felháborító ilyen időben és nincs is hova elraktározni.
Szervezetünk vezetője Rosenfeld Dániel Imre kántor, még a pofátlan felmondás előtt tárgyalt a kerület új polgármesterével és bízik abban, h jobb lesz az együttműködés, mint az előző vezetéssel. Reméljük a bérbeadóhoz írt kérelem után bár nem szívesen de kényszerből, maradhatunk még egy darabig. www.mazsiszem.hu
     Kiadó: Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.