2018. július 17., kedd 21:04

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. július 17., kedd (OS) - Politikai halottgyalázást követ el a Fidesz

    A Fidesz aljas és kegyeletsértő módon a veronai buszbalesetben elhunyt gyermekek emlékét használja fel arra, hogy a BTK. szigorításával a saját korrupt ügyeit fedezze!

Orbánék ugyanis a Büntető Törvénykönyv módosításában két szigorítást vontak össze: a személyszállítást végző járművek jogellenes átalakítását és a korrupt fideszes politikusok, közéleti szereplők lebuktatásának ellehetetlenítését.

Teszik mindezt azért, hogy ha bárki tiltakozna ez ellen, a Fidesz azt mondhassa: az illető a veronai buszbaleset utáni helyzet rendezése ellen tiltakozik.

Ez politikai halottgyalázás!

Ráadásul egyik törvénymódosítási javaslat sem arról szól, mint amit hivatalosan a címében megjelöltek.

A "jogellenesen átalakított személyszállítást végző jármű" vezetőjét például súlyosabban büntetnék, mint azt, aki a járművet átalakította. Holott egy sofőrnek nem kell tisztában lennie azzal, hogy az általa vezetett járművet engedély nélkül átalakították. Ez tehát csak egy bűnbakgyártó törvénymódosítás.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.