2018. március 19., hétfő 15:38

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OS) - Liberálisok: A Fidesz ne rejtegesse programját a választók elől!

    A Magyar Liberális Párt felszólítja a kormánypártot, hogy árulja el, mire készülnek a választások után! Elképesztőnek tartjuk, hogy a Fidesz programja nyolc évnyi kormányzás után annyiból áll: "folytatjuk".  Az embereknek joguk van ismerni a pártok terveit, hogy azok ismeretében szavazhassanak április 8-án.

A Liberálisok tudni szeretnék, hogy Orbán Viktor március 15-i beszédében mit értett jogi és politikai elégtételen? Vannak-e a Fidesz tarsolyában újabb, a demokráciát korlátozó intézkedések? A Népszabadság tönkretétele, az Origo és a TV2 megszállása, a közszolgálati média propaganda gyárrá alakítása után újabb támadást intéznek-e a még megmaradt, független és szabad magyar sajtó ellen? Tovább korlátozzák-e a demokratikus és tisztességes Magyarországért küzdő civil szervezetek működését? Akarnak-e elégtételt venni azokon a diákokon és tanárokon, akik az elmúlt hónapokban tüntettek az Orbán-kormány központosított oktatáspolitikája ellen? Esetleg azokon az orvosokon és ápolókon, akik két ciklus óta kongatják a vészharangot a magyar egészségügy válságos állapota miatt?
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.