2017. november 17., péntek 17:15

Az Emmi Egészségügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. november 17., péntek (OS) - Folytatódnak a tárgyalások a 2016 szeptemberében aláírt megállapodás alapján

    Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár emlékeztette tárgyalópartnereit, hogy tavaly négy évre szóló bérmegállapodást kötöttek az ágazattal, illetve a kormánnyal, amely mindkét felet köti. A megállapodástól való elmozdulás részéről a felsorolt követelések esetében csak a 2018. november elsejétől esedékes, a szakdolgozókat megillető bérfejlesztésnek az előrehozatalában lehetséges, 2018. június elsejei hatállyal.

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán arra kéri a tárgyaló feleket, hogy mérlegeljék az általa tett ajánlatot. A többi követelést nem tudja befogadni, azt csak továbbítani tudja a kormányzat részére.
A tárgyalást november 23-án folytatják, és arra kérik dr. Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár urat, hogy az általa be nem fogadott követeléseiket továbbítsa a kormánynak.

2017. november 17.

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Egészségügyért Felelős Államtitkárság
H-1051 Budapest, Széchenyi István tér 7.
Telefon: +36 (1) 795 5179
Web:  www.kormany.hu


     Kiadó: Emmi - Egészségügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.