2017. november 12., vasárnap 18:40

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 12., vasárnap (OS) - Juhász Péter: Valódi problémák megoldása helyett, hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól

        Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor politikájával hazánk jövőjét éli fel. A miniszterelnök mai még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól és fogalma sincs mitől lesznek Magyarország polgárai boldogabbak, sikeresebbek a mindennapok során. Ezért is kell 2018-ban leváltani a Fidesz-rezsimet, ezért kész az együttműködésre az Együtt és a Párbeszéd.
Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán Magyarország határainak megvédéséről, a “Soros-terv" végrehajtásának megakadályozásáról és a globális elit legyőzéséről beszélt miután újraválasztották pártja elnökének.
     Orbán Viktor még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól, nem tud semmi újat mondani, csak és kizárólag ugyanazon kirekesztő, nyugat-ellenes és szabadságkorlátozó butaságokat szajkózza. A miniszterelnököt a hétköznapi magyarok problémái immár egyáltalán nem érdeklik, csak folyamatos harcot hirdet mindenki ellen, aki nem a Fidesz szavazója. Mivel nincsen semmilyen megoldása a valós problémákra, az egészségügyre, az oktatásra, az elvándorlásra, ezért ezekről egy szót sem ejt, inkább hamis ellenségképek gyártásával próbál Magyarország megmentőjének szerepében tetszelegni.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.