2017. november 12., vasárnap 10:54

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 12., vasárnap (OS) - Tállai András kampánycélokból már az üzemanyagárakat is megszabja

    Ha legközelebb a lángos lesz túl drága, abba is bele fog szólni a vörös telefonján Tállai András?
     Tállai András, a NAV elnöke, fideszes országgyűlési képviselő számolt be a Facebook-oldalán arról, hogy Mezőkövesden csökkenti a MOL az üzemanyagárait, a velük folytatott tárgyalásainak köszönhetően. Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint elfogadhatatlan, hogy Tállai hatalmi helyzetből bocsátkozik egy konkrét vállalkozás konkrét termékének árcsökkentésébe. Ha el tudta intézni, az a botrány, ha csak hazudja, akkor az.
     Tállai András, a NAV elnöke, Mezőkövesd volt polgármestere, a térség országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a MOL illetékes képviselőivel folytatott egyeztetései után Mezőkövesden a benzin ára 11 Ft-tal, míg a gázolajé 5 Ft-tal csökkent.
     Szigetvári Viktor felháborítónak tartja, hogy Tállai András már az üzemanyagárakat is meg akarja határozni választókerületében. A kormánypárti politikusok bármibe beleszólnak puszta kampánycélokból. Vérlázító, hogy az adóhatóság és a vámhivatal vezetőjeként, hatalmi helyzetből bocsátkozik egy konkrét vállalkozás konkrét termékének árcsökkentésébe. Ehhez nincs joga, ez a szemlélet a rendszerváltás előtti időszakot idézi.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.