2017. november 10., péntek 12:14

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 10., péntek (OS) -

    Pataki Márton (Együtt): Hiánygazdaság a postán, tör előre az orbáni szocializmus
Meneszteni kell a Magyar Posta fejlesztés helyett szolgáltatást korlátozó vezetőit!
Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja szerint a karácsonyi többletforgalom megelőzésére bevezetett csomagfeladási korlátozás a postákon a szocializmusra emlékeztető megoldás. Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul menessze a saját alkalmatlanságukat bizonyító postai vezetőket.
A Magyar Posta Zrt. a honlapján közzétett tájékoztatás szerint november 15-től visszavonásig csomagfeladási limitet vezet be, a nem szerződéses ügyfelek naponta legfeljebb 5 darab MPL Üzleti csomagot és 5 darab MPL Netcsomagot adhatnak fel. Az intézkedés előzménye, hogy tavaly karácsonykor a postai csomagküldés összeomlott, a küldemények jelentős részét csak komoly csúszásokkal tudták eljuttatni a címzetteknek. A kezelhetetlen többletet éves szinten tizenöt százalékos, a csúcsidőszakot jelentő november közepétől december közepéig tartó időszakban pedig harminc százalékkal több csomagot jelentett, mint az azt megelőző 2016-os év hasonló időszakában.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.