OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. május 3., péntek 20:50

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága közleménye
    Budapest, 2024. május 3., péntek (OS) - Dr. Nagy László a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága új elnöke

    Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök Dr. Nagy Lászlót nevezte ki a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) elnökévé.    

Az államfő május 4. napjával nevezte ki az SZTFH új elnökének Dr. Nagy Lászlót, akinek a mandátuma kilenc évre szól. A jogász végzettségű szakember jól ismeri az SZTFH vezetésével együtt járó feladatokat és kihívásokat, hiszen elnöki kinevezéséig a Hatóság általános elnökhelyettese volt, annak 2021-es megalakulását megelőzően pedig több, mint négy éven át vezette a központi hivatalként működő Szerencsejáték Felügyeletet.

Dr. Nagy László célja, hogy innovatív szemlélettel kiszámítható szabályozási és működési környezetet teremtsen a Hatóság felügyelete alá tartozó, nemzetgazdasági szempontból kiemelt, stratégiai ágazatokban.
Az SZTFH új elnöke közel három év után váltja Dr. Biró Marcellt, aki március óta a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója tisztséget tölti be.

     Kiadó: Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.