OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2024. április 17., szerda 13:03

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - Korózs Lajos: Tévúton jár a kormány a gyermekvédelem terén

    A gyermekvédelem ügyében a több szigor mellett, sajnos, egyre kevesebb a szakmaiság és egyre kevesebb az anyagi erőforrás. ezért tévúton jár a kormány, hiszen a több szigor nem jelent mindenre megoldást.
75 napja nem tudjuk, hogy kinek a parancsára adott K. Endrének elnöki kegyelmet Novák Katalin.
A Büntető Törvénykönyv (Btk.). szigorításával semmit nem fognak megoldani, hiszen az jelenleg is úgy rendelkezik, hogy az ilyen elkövetők a büntetésük után is el legyenek tiltva a gyermekek közeléből.
Tartozunk annyival a bicskei, a kalocsai vagy gödi gyerekeknek, hogy nem felejtjük el a történteket, mivel ami Bicskén történt, az kimeríti a szexuális, az érzelmi és a fizikai bántalmazás szinte minden formáját. Amit Novák Katalin volt köztársasági elnök és Balog Zoltán református püspök tett, az pedig kimeríti a rendszerbántalmazás fogalmát is, hiszen a kegyelmi ügy a teljes politikai spektrumon végigment.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.