OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2024. április 13., szombat 11:43

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 13., szombat (OS) - Dobrev Klára: Idén is elmarad a  nyugdíjprémium

    A kormány bejelentette, hogy idén sem lesz nyugdíjprémium. A kormány, amely rokonokból és barátokból csinál milliárdosokat, a kormány, amely telekomcéget, repteret, és nemzetközi televíziót vesz magának százmilliárdokért, kifordítja a zsebeit és széttárja a karjait, amikor szüleinkről és a nagyszüleinkről van szó. Orbán Viktor szerint rendben van, hogy az idősek semmilyen segítséget nem kapnak az Európa-rekorder magyar drágulás éve után, és hogy egész Európában Magyarországon költik a legkevesebbet a nyugdíjakra.

A június 9-i választások ezért is fontosak. Ha nem állítjuk meg Orbánt, akkor tovább fog haladni a megszorítások útján. Drágulás, elértéktelenedő nyugdíjak és bérek, szétrohadó állami szolgáltatások. Ha június 9-én Orbán veszít, ki fogjuk harcolni, hogy előrehozott választás legyen Magyarországon. Gondoskodni fogunk róla, hogy ha Orbán elveszíti a többséget, akkor veszítse el a hatalmat is, és ne tudja se a nyugdíjasokkal, se más, tisztességes magyar emberrel megfizettetni a másfél évtizede zajló lopás és jobboldali gazdaságpolitika árát. Mi itt voltunk, itt vagyunk és itt is leszünk, amíg véget nem vetünk az Orbán-rendszernek, erre pedig most lehetőségünk lesz.

Dobrev Klára
Árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd közös EP-listavezetője

Dobrev Klára sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.