OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2024. március 26., kedd 16:42

A Mi Hazánk frakció közleménye
    Budapest, 2024. március 26., kedd (OS) - A Magyar Péter által közzétett, nagyon rövid hangfelvétel nem az, amit ígért.

    Miniszterekről, maffiaállamról beszélt, de csak a felesége beszél a felvételen, aki máris elmondta, hogy nem is gondolta komolyan az egészet. Ezt az ügyészség nagyon könnyen le fogja söpörni, igaz foglalkoznia kell majd vele, de ennyi. A Schadl-ügyet már régóta ismertük, Magyar Péter új ügyet nem tárt fel. A hangfelvételen azonban elhangzik, hogy az ügyészség "független". Ez még visszalépés is, hiszen eddig közmegegyezés volt abban a tekintetben, hogy az ügyészséget a fideszes Polt Péter kézivezérléssel irányítja. Ez így még jól is jöhet a Fidesznek. Mindezek után felmerül a kérdés, hogy vannak-e még bizonyítékai Magyar Péternek? Ha nincsenek, akkor ez jogilag elég kevés, ha vannak, akkor miért tartja vissza azokat?

Toroczkai László
frakcióvezető
Mi Hazánk Országgyűlési Képviselőcsoportja
     Kiadó: Mi Hazánk frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.