OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2024. március 26., kedd 15:40

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. március 26., kedd (OS) - A Momentum reakciója Magyar Péter hangfelvételére

    Tompos Márton, a Momentum alelnöke a Facebook-oldalán reagált Magyar Péter mai hangfelvételére. A Momentum képviselője szerint itt a lehetőség arra, hogy felnyissunk néhány szemet azok közül, akik eddig megpróbálták nem észrevenni a rendszer romlottságát.

"A mai hangfelvételen Magyar Péter maga kérdezi a felvételen Varga Juditot, hogy ha Schadl az ő emberük volt, akkor miért nem "mentették meg". Az is kiderült, hogy a kormány egyik vezető tagja simán kihúzathat neki nem tetsző részeket egy ügyészségi anyagból.A mai felvétel azonban csak hab a tortán. Itt találtok legalább nyolc olyan ügyet, amit Rogán követett el sajnálatosan hosszú karrierje alatt, ahol bőven kellene még további bizonyíték. Kedves Magyar Péter, kedves Fideszből kiábrándult, de még rendszeren belül lévő honfitársaink: itt a lehetőség! Küldjétek el a sajtónak, küldjétek el nekünk, vagy csak simán hozzátok nyilvánosságra ti magatok. Hosszú időn keresztül azzal voltatok áltatva, hogy csak a rendszer véd meg, csak a NER-en belül vagytok biztonságban. Nos, most láthatjátok, hogy egy sorstársatok milyen bánásmódot kap a rendszeren kívüli világtól: jobbat, mint szinte bármelyik ellenzéki politikus. Ti is hasonlóra számíthattok! A döntés a tietek, az ország mindannyiunké!" – írja bejegyzésében Tompos.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.