OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2024. március 24., vasárnap 17:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. március 24., vasárnap (OS) - Reagálás a XXII. kerületi előválasztás eredményére - Gratulálunk Perlai Zoltánnak, az ellenzék közös polgármesterjelöltjének Budafok-Tétényben!

    Perlai Zoltán, az ötpárti színekben induló DK-s jelölt nyerte meg a ma véget ért budafok-tétényi ellenzéki előválasztást.

A Demokratikus Koalíció minden budafok-tétényi ellenzéki polgárnak köszöni a részvételét, bármely jelöltre is szavazott az előválasztáson! Köszönettel tartozunk az MSZP-nek, a Párbeszédnek, az LMP-nek és a Jobbiknak is, amiért Perlai Zoltán a közös jelöltünkként állhatott rajthoz. Június 9-én mindannyiunkra szükség lesz ahhoz, hogy a XXII. kerületben is legyőzzük a Fideszt!

Hisszük, hogy az ellenzéki előválasztásnak valójában nincsenek vesztesei, hiszen ez éppen arra szolgál, hogy a legesélyesebb jelölt induljon a Fidesz jelöltje ellen az önkormányzati választáson. Gratulálunk Havasi Gábornak, a Momentum jelöltjének a tisztességes versengéshez, végül természetesen gratulálunk Perlai Zoltánnak, az ellenzék közös polgármesterjelöltjének Budafok-Tétényben! Ez csak a kezdet, június 9-én folytatjuk!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.