OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2024. március 23., szombat 17:19

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. március 23., szombat (OS) - Az MSZP kongresszusa döntött, hivatalosan is Tüttő Kata a párt EP-listavezetője

    Sikerült felépíteni a demokratikus erők szövetségét Szolnokon, amely közös erővel meg lehet szerezni a szolnokiak többségének felhatalmazását. Ez az a közösség, amiből az új, szabad Magyarország újra megszülethet majd – fogalmazott Györfi Mihály polgármesterjelölt beszédében.

Tóth József XIII. kerületiszocialista polgármester Angyalföld lakosságmegtartó képességére és a bérlakásépítési program sikerességére hívta fel a figyelmet. A kerület kiemelt figyelmet fordított a szociális kérdésekre, az oktatásra és az egészségügyre.

Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s frakcióvezetője, Zugló polgármestere pedig úgy fogalmazott, hogy az orbáni rendszert két dolog tartja életben, az apátia és a széthúzás. Budapest egy közös otthon, egy jövőbe tekintő város, a jövőjét pedig a közösségnek közösen kell alakítania. Zugló polgármestere szerint Karácsony Gergely már bizonyított, aki képes tenni azért, hogy a város fejlődő, gondoskodó és biztonságos maradjon.

Egy másik sikeres MSZP-s polgármester, a szombathelyi Nemény András jó példaként említette, hogy Szombathelyen egy jó csapat jött létre, akik nem azt keresték, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt. Nemény András úgy fogalmazott, hogy egy polgármesternek mindig a közösségépítést kell szem előtt tartania.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.