OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. február 1., csütörtök 10:09

A Szabad Ország Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2024. február 1., csütörtök (OS) - A Szabad Ország Mozgalom budapesti főpolgármester-jelöltjeként Kajtor Gábor azt ígéri, hogy nem csak szavakban, hanem tettekben is megmutatjuk elkötelezettségünket.

    Tisztelt Budapesti Polgárok!
Örömmel mutatkozom be Önöknek, mint a Szabad Ország Mozgalom által indított budapesti főpolgármester-jelölt, Kajtor Gábor.
"Hiszem, hogy a város vezetésének új arcra és szemléletre van szüksége, amely képes lépést tartani a fejlődéssel, és ahol a kommunikáció nem csupán üres szavakat jelent, hanem valódi cselekvést és figyelmet a lakosok és a város fejlődése iránt."

A jelenlegi vezetés a múltban ragadt, és látjuk, hogy számos kihívás áll Budapest előtt. Parkolási nehézségek, közlekedési zűrzavar, BKV akadályok, tisztasági és közbiztonsági gondok, agglomerációs közlekedés fejlesztése - ezek mind olyan területek, ahol sürgős cselekvésre van szükség. Nem csupán a gondokról kell beszélni, hanem megoldásokat kell nyújtani.

     Kiadó: Szabad Ország Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.