OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2024. február 1., csütörtök 08:23

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 1., csütörtök (OS) - Mától lép életbe a bankok önkéntes akciója, a vállalati hitelek esetében 0%-ra csökken a BUBOR feletti kamatfelár

    A kormány üdvözli a Gazdasági Versenyhivatal közleményét, amely pártolja, hogy a bankok – önkéntes vállalások alapján – fokozottabb hitelezési versenybe kezdtek, ugyanis azzal a hitelfelvevők jobban járnak, valamint a hitelezés bővülése hozzájárulhat a gazdasági növekedés helyreállításához. A Nemzetgazdasági Minisztérium emellett köszönetét fejezi ki az akcióhoz csatlakozó bankok, valamint a Bankszövetség felé az elmúlt időszakban tanúsított konstruktív együttműködésért, továbbá üdvözli mindazon gazdasági szervezetek – különösen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a KAVOSZ – megnyilatkozásait, amelyek a magyar vállalkozások érdekeit hangsúlyozva  támogatásukról biztosították az önkéntes akciózást.

     Kiadó: Nemzetgazdasági Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.