2024. május 10. péntek

2024. január 19., péntek 11:31

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. január 19., péntek (OS) - Donáth Anna reakciója Orbán Viktor rádióinterjújára

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a Facebookon reagált Orbán Viktor rádióinterjújára. A Momentum politikusa szerint valójában az támadja meg Magyarországot, aki kirabolja a magyar adófizetőket, az uniós támogatásokat pedig magánzsebekbe juttatja.

"Szégyenletes az a stílus, amit a miniszterelnök megenged magának: újra azzal vádol minket, hogy "megtámadtuk Magyarországot", mert az uniós pénzek védelme mellett érveltünk az Európai Parlamentben. Annyira hozzászokott a teljhatalomhoz, hogy nem tudja elviselni, hogy az EU-ban nincs korlátlan jogosítványa.
Mi viszont nem Orbán Viktornak tartozunk hűséggel, hanem a magyar embereknek. Cseh Katalinnal a képviselői eskünknek megfelelően óvjuk a jogállamiságot, védjük a magyar és az európai polgárok érdekeit. Hiába fantáziál "gonosz Brüsszelről“ a miniszterelnök a ma reggeli rádióinterjújában is, sose felejtsük: valójában az támadja meg Magyarországot, aki kirabolja a magyar adófizetőket, az uniós támogatásokat pedig magánzsebekbe juttatja" – írja a Momentum politikusa.

Kiadó: Momentum Mozgalom