OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 10. péntek
Ismertető


2024. január 19., péntek 11:31

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. január 19., péntek (OS) - Donáth Anna reakciója Orbán Viktor rádióinterjújára

    Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a Facebookon reagált Orbán Viktor rádióinterjújára. A Momentum politikusa szerint valójában az támadja meg Magyarországot, aki kirabolja a magyar adófizetőket, az uniós támogatásokat pedig magánzsebekbe juttatja.

"Szégyenletes az a stílus, amit a miniszterelnök megenged magának: újra azzal vádol minket, hogy "megtámadtuk Magyarországot", mert az uniós pénzek védelme mellett érveltünk az Európai Parlamentben. Annyira hozzászokott a teljhatalomhoz, hogy nem tudja elviselni, hogy az EU-ban nincs korlátlan jogosítványa.
Mi viszont nem Orbán Viktornak tartozunk hűséggel, hanem a magyar embereknek. Cseh Katalinnal a képviselői eskünknek megfelelően óvjuk a jogállamiságot, védjük a magyar és az európai polgárok érdekeit. Hiába fantáziál "gonosz Brüsszelről“ a miniszterelnök a ma reggeli rádióinterjújában is, sose felejtsük: valójában az támadja meg Magyarországot, aki kirabolja a magyar adófizetőket, az uniós támogatásokat pedig magánzsebekbe juttatja" – írja a Momentum politikusa.
    
     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.