OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2023. december 8., péntek 11:58

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2023. december 8., péntek (OS) - DK: Amióta Rogán Antal alá tartozik a KSH, gyanús adatokat közöl az orbáni inflációról

    Vizsgálatot indított az EU statisztikai hivatala a Rogán Antal propagandaminiszter felügyelete alá került Központi Statisztikai Hivatal ellen. Az Eurostat gyanúsnak találta, hogy a KSH által közölt hivatalos magyar infláció hirtelen egyszámjegyű lett, sőt a gáz és az áram árának jelentős csökkenését mutatta, ami nem egyezik sem a hétköznapi tapasztalattal, sem az ismert árakkal.

A Demokratikus Koalíció szerint a KSH hazugságai nem állíthatják meg az orbáni inflációt, mert arra csak a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulata képes a kormányváltás után. Amíg Orbán Viktor kormánya van hatalmon, csak rezsiemelés, benzináremelés és élelmiszer-áremelés vár a gürcölő magyarokra, hiába hazudik egyszámjegyű inflációt a Rogán Antal által kézivezérelt statisztikai hivatal. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány a kormányváltás után az orbáni rezsiemelés és megszorítások eltörlésével, az euróbevezetés céldátumának kijelölésével fogja letörni az orbáni inflációt. Áremelések helyett európai béreket és nyugdíjakat, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.

dr. Molnár Csaba

a DK ügyvezető alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.