OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2023. január 27., péntek 11:46

Az Isten Szolgálatában Református Misszió Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. január 27., péntek (OS) - Február 1. A Civilek Napja Ünnepeljük a Pest megyei civil szervezetekről készült ifjúsági játékfilmmel

    A Civil Közösségi Szolgáltató Központok 10 éves szolgálatának ünnepére a Pest megyei civil szervezetek munkájáról egy olyan filmet készítettünk, amely műfaját tekintve az ifjúsági kisjátékfilm kategóriába sorolható. A megírt dialógusokat a Multitalent stúdió színésznövendékei adják elő, különböző izgalmas és látványos helyszíneken (Kiskunlacháza, Dunavarsány, Szigetcsép) megrendezett körülmények között, cselekményekben gazdag történetben.
A megszokott unalmas promóciós film helyett, egy igencsak látványos, sodró történetű, kifejezetten a filmhez komponált zenével gazdagított produkciót igyekeztünk létrehozni.

Az alkotás a Multitalent együttműködésével készült, Gömör Tamás által írt és rendezett.

A film hivatalos bemutatását február 1. napjára, a Civilek Napjára tervezzük. A film közvetlenül online elérhető országszerte, valamennyi Megyei Civil Központban.

A 22 perces műben a következő civil szervezet működésébe tekintünk be:

724. számú KOSSUTH LAJOS CSERKÉSZ CSAPAT, fenntartója a Kossuth Lajos Cserkész Alapítvány

PÓNI- és KISLÓ TENYÉSZTŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE

VÖRÖSKERESZT SZIGETSZENTMIKLÓSI CSOPORTJA

ISTEN SZOLGÁLATÁBAN REFORMÁTUS MISSZIÓI ALAPÍTVÁNY mint a Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ Cím birtokosa.
    
     Kiadó: Isten Szolgálatában Református Misszió Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.