OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2022. december 2., péntek 12:44

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. december 2., péntek (OS) - Amikor Orbánék valamit "megvédtek", azt általában ellopták

    A miniszterelnök ismét a közpénzből fenntartott, és a Fidesz által kisajátított rádióban tett interjúnak álcázott nyilatkozatot.

Megígérte (megint), hogy megvédik a lakosság rezsitámogatásait, hibáztatta a fideszes miniszterek által is jóváhagyott szankciókat, történelmi léptékű problémákat emlegetett a napi megélhetési gondok helyett, és hergelt az ellen az Európai Unió ellen, amely szeretné megakadályozni, hogy a magyar embereket, vállalkozásokat megillető fejlesztési, felzárkóztatási pénzeket Orbánék ellopják.

Márpedig lopás volt bőven, különösen az tűnt el, amiről megígérték, hogy "megvédik". Így tűnt el közel hárommillió ember időskorra félretett nyugdíjcélú megtakarítása, így olvadtak el az állami tulajdonban lévő stratégiai részvénycsomagok (MOL, Richter), a rezsicsökkentés "megvédésén" pedig olyan fideszes hátterű, offshore paradicsomokba bejegyzett cég nyerészkedett, amelynek egyik tisztségviselőjét most nevezték ki energiaügyi miniszterré.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.