OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 8. csütörtök
Ismertető


2022. szeptember 23., péntek 14:37

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. szeptember 23., péntek (OS) - Az Árnyékkormány magyar szakszervezetekkel egyeztetett az európai minimálbér-szabályozás bevezetéséről

    A mi politikai kultúránk alapja, hogy egy döntés csak akkor lehet jó, ha azzal maguk az érintettek egyetértenek, így az árnyék-miniszterelnök szerint folytatni kell a párbeszédet, és egy olyan beadványt benyújtani az Országgyűlésnek, amely mögött ott van az Árnyékkormány, a szakma, és minden civil- és szakszervezet is.

Dobrev Klára és Kordás László egyeztetés után tartott sajtótájékoztatója a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán is elérhető.

Árnyékkormány Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.